förra
Så kallad sommar! 
hem 

Tiden går!
Okt 1  Tiden går!
Skriven Av den | under Vardag


Ja, tiden passerar fort förbi!Miranda förra sommaren med sina fina kusiner. Borde då vara runt 4,5 månader. Lilla gumman. Och nu är du snart 19 månader. Vårt största och bästa underverk någonsin! Tänk vilken vändning livet kan ta!  Jag hoppas vi alla ses snart igen! Corona har verkligen ställt till det!

Idag vaknade jag och kände mig inte riktigt kry! Huvudvärk, förkylning, frossa och svettningar om vartannat och allmänt trött och hängig. Så idag fick det bli en sjukdag. Man håller ju alla tummar och tår varje dag, att man inte får något sms från förskolan om att Miranda är sjuk och måste hämtas. Hon nyste dock en del i morse, men vi hoppas på det bästa. Väldigt speciella omständigheter vi alla lever under just nu. Rent ut sagt skittråkigt! 

Och trängseln i tunnelbanan är precis som tidigare. Jag blir bara så matt och besviken. SL gör då ingenting för att förhindra trängseln och människor skiter fullständigt i att hålla avstånd, vilket också blir svårt när SL inte sätter in fler tåg. När ska FHM börja rekommendera ALLA att använda munskydd i trånga utrymmen där det är omöjligt att hålla avstånd. Folk nyser, hostar, snorar och kramas om vartannat, petar sig i ansiktet, spottar osv. Just nu känner jag mig bara matt på eländet och  jag gör vad jag kan själv helt enkelt, men det är bedrövligt att se hur många som verkligen inte tar detta på allvar. Men vad kan man begära, om inte ens våra myndigheter kan förmedla ett allvar i frågan! 

Att ha barn kräver mycket energi och planering, så just nu ligger mestadels av mitt fokus på min familj och vår vardag. Man är inne i ett ekorrhjul mer än vanligt tycker jag och det känns som att man börjar förbereda sig för mörkret som ligger framför oss, mörka och kalla decemberkvällar ,men förhoppningsvis med mycket ljus, värme och kärlek. Jag ser fram emot att julpyssla och julstöka med Miranda, sjunga julsånger, titta på julkalendern och pynta en massa! Man kan redan nu ana att Miranda gillar mys lika mycket som jag. Det ska vara gos med massor av kuddar och filtar och tända ljusslingor i en himmelens massa färger:)!

Nu måste jag fixa något att äta och fortsätta kurera mig bäst jag kan! Värmen här hemma är nog inte påslagen ännu, så det drar lite kallt här, men det får väl lite varmt kaffe, soffan och filten råda bot på!

Jag hoppas ni mår fint och håller er friska! :-))


 ditt namn*

epostadress*

tillåt kommentarer*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div> <a> <img>

verifikations kod*