förra
April 
nästa
Tiden går!
hem 

Så kallad sommar!
Skriven Av den | under VardagDet var inte igår och inte heller i förrgår för den delen. Att ha en ettåring kräver sitt och varken tid eller lust har funnits till bloggen. Tveksamt om jag kommer behålla den. Samtidigt är det så trist att bara lägga av och kanske både tid, ork och lust kommer tillbaka i takt med att Miranda blir äldre. Jag hoppas verkligen! För jag vill ju kunna använda denna plattform åt  bland annat minnen, som Miranda sen också kan ta del av. Miranda har börjat förskolan och det har gått fint. Hon är nyfiken i en strut men behöver också ganska mycket ny stimulans och ofta. Efter en vecka "kunde hon förskolan" i princip;)! Men dem leker och hittar på en massa skoj och det händer ju verkligen mycket i mötet med andra barn och när dem hamnar i grupp. Ganska intressant!

Man kan väl säga att även sommaren 2020 är ganska speciell och intressant med pandemi och allt som råder! Det ställer lite andra krav och utmaningar och det är rent ut sagt skittrist att inte kunna åka till Skåne i år, som vi alltid brukar göra, och besöka mamma, syster med familj, vänner osv. Saknar dem alla! Mamma tillhör riskgrupp, så det är uteslutet och det verkar ju vara rena lattjolajban på SJ med täta avstånd osv. Nej, det funkar inte! I tider som dessa önskar jag att jag ägde en bil igen, men när jag har räknat på det så är det verkligen en ganska stor förlust ekonomiskt, iaf här i Sthlm med parkeringskostnader, trängselskatt osv...men jag vet att det kommer en dag igen då jag slår till på en bil! Vilken frihetskänsla det ändå ger, men jag får suga på den karamellen ett tag till. Jag är ju faktiskt inte bilberonde som läget är nu, när tunnelbanan ligger mitt över gatan. Och vad gäller sommaren, så har Sthlm väldigt mycket att bjuda, trots att man ständigt måste vara corona-medveten. Läste att en 3-åring dog av covid-19 i Belgien! Det är ju så hjärtskärande tragiskt så det gör ont!! Men varför skriver inte tidningarna om det fanns bakomliggande sjukdomar?! Det är så knapphändig information!

Hemester blir det i alla fall i år. Ingen resa! Samtidigt så är det nog ändå mer givande att resa när Miranda är lite äldre och kan komma ihåg. Och desto roligare den dagen vi verkligen kan åka till Skåne och besöka familj och vänner! Nu tar vi dagen som den kommer. Har några veckor kvar på semestern.

Hoppas ni alla mår fint i dessa märkliga tider!

Kram på er! 
 ditt namn*

epostadress*

tillåt kommentarer*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div> <a> <img>

verifikations kod*