förra
Måndag... 
nästa
April
hem 

God fortsättning!
Skriven Av den | under Vardag


Hej där!Det var inte igår! Hoppas ni mår fint och har fått en bra start på det nya året! Bjuder på lite bilder från årets första dag! Det var mest småbarnsföräldrar som var ute tidigt på nyårsdagen!;)Jag kan inte komma ihåg att jag tidigare har missat fyrverkerierna vid tolvslaget, men i år hörrni, så slocknade vi alla tre klockan 19.30 och sov oss igenom hela tolvslaget, förutom Iman som vaknade till strax innan. Och det var skönt må jag säga. Vi var såååå trötta. Vi var egentligen bortbjudna, men beslutade oss för att stanna hemma, då lilla loppan kräkts någon dag innan och var lite snuvig och med facit i hand var det nog tur att vi var hemma:)

Och det här med nyårslöften...jag vet inte...mitt mål är ganska självklart; att vara den bästa mamman jag kan till lilla loppan och med allt vad det innebär. Det är mycket må jag säga! Jisses, att bli förälder ställer allt på sin spets och inte mycket blir sig likt. Och kärleken den bara växer och växer för varje dag till det lilla busfröet! Vårt lilla mirakel! Men att även ta hand om sig själv på bästa sätt, är ju definitivt en förutsättning för att kunna utöva föräldraskapet på bästa sätt för alla inblandade. Kroppen måste också stärkas. Man är ganska mör efter er graviditet och efter alla utmaningar som väntar i samma sekund som dem gör sin entré. Jisses, vad det går undan!

Lilla busfröet har sovit hos farmor inatt och jag hade massor av saker jag tänkte passa på att fixa och dona med, MEN var så in i helsikes trött, rent ut sagt, så vi landade i soffan med hemmagjord pizza, kladdkaksrester från nyårsafton och framför tv:n, självklart och jisses vad skönt. Sånt man tog för givet innan barn, kan jag säga att man ALDRIG tar för givet igen! Men idag har julen städats ut. Alla julsaker är borta och granen är nerplockad och tulpaner är inhandlat. Så Miranda får komma hem till ett vårstädat hem idag, ja så länge det nu håller sig städat...en barnmatsmatning senare, så ser det annat ut;))Nej, nu måste jag återgå. Tiden är för dyrbar hörrni! Och Iman måste sova, då han jobbar i natt! 

Önskar er alla en riktigt fin söndag och en god fortsättning på det nya året!

Kram på er! ditt namn*

epostadress*

tillåt kommentarer*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div> <a> <img>

verifikations kod*