förra
Tiden 
nästa
Måndag...
hem 

Hallå där....
Okt 24  Hallå där....
Skriven Av den | under Vardag


Jag har inte varit här inne sedan i maj, ser jag nu! Jisses vad tiden går, samtidigt som man upplever vissa dagar som väldigt lååånga som föräldraledig. Lillstumpan vaknar ju tidigt om morgnarna.Tjejen har nu fyllt hela 7 månader och är så himla go på alla sätt! Vi leker och jollrar, besöker öppna förskolan och går barnvagnspromenader. Vissa dagar stannar vi bara inne och myser. De krispiga och soliga höstdagarna när dem är som bäst!Annars med bebis är man ju konstant trött, men äntligen har Miranda börjat kunna somna av sig själv och inte endast vaggas i famnen, vilket tog oerhört med energi och belastade ryggen lite väl mycket tillslut. Hon sover också lite mer sammanhängande om nätterna nu, men sömnbristen är svår att komma ifatt. Det är bara till att gilla läget och gå och lägga sig när Miranda somnar:-) Allt är ju under begränsade perioder i livet. Det får man påminna sig om!

För övrigt känner jag en liten stress inför att få en förskoleplats här i närheten. Avståndet till jobbet är redan långt som det är och ta en massa extra avstickare på morgonen kommer bli väldigt svårt. I Solna kommun får man inte reda på plats förrän ca 4 v innan  man börjar jobba?! Det funkar ju inte! Man ska ju även meddela jobbet i god tid! Det behövs en bättre struktur kring detta, denna eviga debatt! Och det är ju inte heller någon nyhet att barngrupperna oftast är för stora med för få pedagoger osv! Det är lite av min stress just nu, men man får ju tänka att det löser sig. Ska kontakta kommunen några månader innan i alla fall! Men sånt här borde vara en självklarhet...att man garanteras en plats inom ett rimligt avstånd och i synk med när jobbet börjar! Har vi inte kommit längre?! Sen har jag fått veta att på den förskola som är mitt förstaval, så sover ALLTID barnen utomhus i vagnen! Har dem koll? Ska dem ligga där i ur och skur? Någon som har erfarenhet kring detta? Det sägs ju att dem gör så för att minska sjukdomar osv, men jag tror att det är mest en bekvämlighet för personalen. Men det kanske bara är jag som har fördomar! Men det låter lite lustigt, så funderar på att ändra min rangordning!

Ja ja, vi får se när det närmar sig! Det var iaf kul att titta in här igen! Jag hoppas ni alla har haft en fin sommar och en bra start på hösten! 

Vi hörs!

KRAM

 ditt namn*

epostadress*

tillåt kommentarer*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div> <a> <img>

verifikations kod*