förra
Soffhäng 
nästa
Hallå där....
hem 

Tiden
Maj 24  Tiden
Skriven Av den | under Vardag


Vad gjorde jag av all min tid innan jag fick barn? Det är en gåta!Tänk om jag hade vetat att jag det, då kanske man hade prioriterat vissa saker annorlunda, men mening är kanske att man inte ska veta. Dagarna rullar på här hemma och något som jag har lärt mig är att den ena bebisen inte är den andra lik och därför fungerar oftats inte heller en massa allmänna goda råd om föräldraskap. Det blir lätt att man då har för höga förväntningar och att man blir besviken när dessa sk goda råd inte fungerar. Man måste ju komma ihåg att den lilla är en helt egen individ med en egen uppsättning av unika gener och det gäller att lära känna denna lilla krabaten så gott det går och prova sig fram. Det finns verkligen inget facit! Inte ens BVC kan hjälpa till många gånger, mer än att väga och mäta och ansvara för vaccinationer. Därför upplevs nog föräldraskapet, iaf den första tiden, så förvirrande och utmanande tills man har hitta någorlunda rutiner som fungerar. Men sen har vi ju detta med alla utvecklingsfaser och med dem kommer nya utmaningar och så rullar det på:-)

Vår käraste Miranda är självklart den käraste bebisen vi har skådat, men med en järnvilja;) en mycket bestämd dam, som garanterat låter oss veta om något inte är till belåtenhet!;) Jisses, vad vi testar oss fram och pratar med den lilla damen, vi vaggar, sjungerm pratarm skrattar och spelar teater. Hon vill bli underhållen ganska frekvent och är redan väldigt social och vill vara eni gänget. Hon vill gärna sitta upp men hatar babysitter. Nej, helt vill hon sitta själv....och damen är 2 månader haha....helt hejjalös som sin mamma! TÅLAMOD är vårt ledord här hemma nu...tåååålamooood!

Vi båda längtar efter att kunna göra den första resan tillsammans. Det blir till att planera annorlunda än vad man är van vid. Sen vill man ju inte resa när hon är alltför liten. Vi får se om vi eventuellt kan hitta på något i nov/dec.

Men nu kallar verkligheten! Den lilla damen har vaknat och nu börjar Underhållningen!;)

Hej svejs!
 ditt namn*

epostadress*

tillåt kommentarer*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div> <a> <img>

verifikations kod*