förra
....tankar.... 
nästa
1 maj
hem 

Ett nytt kapitel!
Skriven Av den | under Vardag


Hallå alla, efter ett tre månaders långt uppehåll!Men ni förstår kanske varför:) Vi har ju blivit stolta föräldrar till vårt mirakel Miranda! Vilken resa!! Wow! Jag har verkligen inga ord! Nu är man över på andra sidan, efter nio kämpiga månder och en förlossning som inte var superskön, om man säger så, men vi fick ju äntligen vår älskade och finaste Miranda! Vilken härlig liten sötsak, även om hon är en mycket bestämd liten dam;) Men det är rätta takter! Ladies rules!:-)

 

Veckorna efter BB har varit minst sagt snurriga och det går inte att föreställa sig hur mycket jobb det är med en nyfödd! Det är jobb 24/7 och då menar jag bokstavligen 24/7. Nu är lilltjejen snart sex veckor gammal och vi börjar få in lite mer rutin och vi lär känna henne mer för varje dag, för hon kommer ju inte med en instruktionsbok precis;). Vilken gåva vi har fått!Det finns så mycket vi ser fram emot att hitta på med den denna lilla pärlan! Men en sak i taget! Ingen hets! Just nu försöker man mest landa i att man inte hinner allt man vill i vardagen, att man inte kan planera som förut och att allt vi nu företar oss framöver, är utifrån Mirandas behov i första hand! Så liten men så styrande;) Mitt i denna virvelvind, försöker man ändp vara lite praktisk och jag har beställt lite nytt från IKEA. Man vill ju planera för en fin lekhörna till henne i vardagsrummet.

Just nu nannar Miranda gott på soffan och att bara få tiden att i lugn och ro skriva ett blogginlägg är sällsynt dessa dagar, men man får passa på. 

Det är skoj att vara tillbaka:-) hoppas ni också tycker det och att ni alla mår finfint! Här blir det en lugn och stillsam valborgsmässoafton! Ni får röja lite för mig med!

KRAM
 ditt namn*

epostadress*

tillåt kommentarer*
You may use these HTML tags:<p> <u> <i> <b> <strong> <del> <code> <hr> <em> <ul> <li> <ol> <span> <div> <a> <img>

verifikations kod*