LATELY
Maj 5  LATELY
Skriven Av den | under Vardag


God morgon!Tidsmässigt har jag inte alls hunnit med! Det har varit en ovanlig vecka på många sätt, med utmanande situationer på jobbet, lediga dagar, byggarbetare här hemma som sanerar balkong och byter fönster, en orolig kisse som inte gillar hantverkare, läkarbesök, märkliga drömmar osv. Det har gått i ett och veckan har känts som 2 och jag har samtidigt inte varit riktigt frisk och känner även av pollenallergin, nyser och ögonen rinner som floder! Och nu är det helt plötsligt helg igen och jag jag sovit hela 12 timmar inatt (!), trots att jag sovit 8 rimmar/natt under veckan. När jag vaknade idag, så trodde jag det var arbetsdag!! Usch! Nu behöver jag BROMSA, för jag är ganska trött på när livet rusar på för fort och utan att jag hänger med känslomässigt. I don't like!!!

MEN ibland tror jag att jag behöver det! Känna att man lever lite. För det räckte med att vi var tvungna att tömma hela balkongen och tömma vid vardagsrumsfönstret, som min inredningshjärna kom igång. Alla saker ska definitivt INTE följa med tillbaka till balkongen igen, för det blir för mycket. Och färgmässigt lite mer enhetligt, hade jag tänkt. Och även vardagsrummet börjar jag nu fnurra på, om det egentligen ska se ut som det gjorde tidigare. Man ser ju allt i ett nytt ljus, när man blir tvungen att flytta på sakerna och den nya fräscha trälukten från de nya fönstren präglar rummet. Man tänker nytt! Och det behövs inte så mycket ibland. Kan räcka med att ta bort någonting eller bara flytta på en möbel, byta en lampa eller kudde eller whatever, så kan det kännas som ett helt nytt rum med ny energi. Så det blir lite sånt framöver. På måndag ska de förhoppningsvis bli helt klara!

Dock är det maj. Min födelsedagsmånad och jag fyller 40 år!! WoW!!! Ja, vad ska man säga. Bara till att konstatera att man blir äldre. Känner mig ganska neutral! Inget jag varken är superglad eller superledsen över. Går ju ändå inte att styra åldern oavsett!

Som sagt, 12 timmars sömn inatt och då kännerjag mig mer groggig än någonsin så nu blir det mer kaffe och sen ut en sväng för lite motion. Måste röra kroppen. Har inte heller hunnit eller orkat med det denna veckan och då känner jag mig inte som mig själv. Man måste hämta hem sig själv ibland och stilla sinnet från alla intryck. Jag kan bli galen om det blir för mycket intryck överallt;) Gillar det inte alls! Så det är tur man bor lugnt och har sina oaser och sin kamera att gömma sig bakom, när livet spinner på.

Måste också tillägga att jag börjat avfölja flera konton på instagram. Konton jag inte alls känner för eller ens känner! eller bara proppar en full av jobbiga och falska livsintryck. Det blir för mycket av det goda, när vi ALLA vet att livet inte ALLTID är gott och lyckligt. Som jag kan sakna den "verkliga, den sanna och den avskalade" bilden av verkligheten och livet och VARDAGEN! Vart har dem tagit vägen!? Antingen är det superlyckligt eller supermörkt, inget in between. Det är ju inte sunt och jag vet att jag också är en del av hela det här maskineriet, men not so much so....jag har i alla fall blivit mer medveten! 

Jag önskar er alla en fantastisk lördag! 

KRAM
 


[kommentera]