JULLOV

…med denna primadonnan. Försöker upptäcka barnvänliga Stockholm. Finns hur mycket som helst. Stort utbud, vilket man kanske inte kan tro. Dagen idag är inte riktigt planerad ännu, men det är det som är det fiffiga. Man behöver inte ligga ute med planering flera veckor i förväg, finns alltid något att hitta på.

Vi har för övrigt varit i Skåne över julen. Katten med sin diabetes har varit på ett fantastiskt kattpensionat. Hittade endast ett i Stockholm som tar sig an katter med diabetes. Men dem var otroligt serviceinriktade och trygga. Ska definitivt anlitas fler gånger. Skåne var verkligen mysigt och Miranda första möte med tomten var obeskrivligt. Vilken härlig och hjärtlig reaktion! Men det går ju inte att komma ifrån hur stressigt och slitigt det är att resa med packning, barn och barnvagnar osv, men tåget gick som det skulle iaf. Allt kunde varit värre. Och Miranda fixade tågresan över förväntan!

Jag vill passa på att önska er en riktigt god fortsättning! Nytt år och nya friska tag, förhoppningsvis! Jag har säkert en drös med sk löften och förändringar som jag vill göra och som ligger och kluckar i bakgrunden någonstans. När jag finner tiden att reflektera över dem så ska jag helt enkelt göra det…det här med tiden är ju en av dem.

Ha det fint! Så hörs vi igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.