HÖSTDAG

Det var egentligen Skansen med en fin vän som stod på agendan idag, men eftersom Miranda har varit snuvig med hög feber hela veckan så fick det skjutas lite på framtiden. Däremot skulle det vara lite höstdag på 4H-gården i närheten. Tänkte det kunde vara lite lagom, men det var precis vad Miranda orkade. Näsan rann konstant och överlag gnällig och trött idag, men hon hade ju även sina glada stunder:) så passade på att ta lite bilder. Min Lumix fick följa med ut idag. Alldeles för klumpigt med systemkameran när man även ska ha koll på lilltösen. Men jag föredrar så klart systemkameran, Lumixen är ganska svår att lära sig faktiskt. Framför allt när man har haft ett uppehåll, men lite ögonblicksbilder blev det.

Vi hade ju iaf tur med vädret, trots blåsten!
Djur är alltid populärt!
Fick choklad i fiskdammen!
I sitt esse!
Stumpan njuter!

Det var en fin dag och frisk luft gör susen i alla väder, om man säger så. Vi tog med oss lite höstlöv hem och gjorde lite höstpyssel, lagade mat, tittade på barnprogram och lekte med boll osv.

Och vi köpte ballonger med stjärnor på på vägen hem. Mycket viktigt inköp. Det roades oss några timmar under eftermiddagen. Lite tur, då såpbubblorna precis tagit slut. Måste dock köpa hem mer pyssel för framtida vab-dagar. Det kommer behövas! Nu sover stumpan gott, badade och slocknade sen vid 18:30.

Hoppas ni har haft en fin lördag! Jag ska njuta lite av egentid nu. Iman håller på att lära sig lite nytt inom programmering och sitter just nu och pysslar med det. Jag försöker fortfarande lära mig wordpress. Väldigt många funktioner, men lite pö om pö, så ska det nog gå. Ni får ha en fortsatt fin kväll hörrni! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.