Skåne och tillbaka!

Tänk att nu har vi äntligen varit i Skåne, efter 1,5 år, sedan pandemin bröt ut. Det var riktigt härligt att återse familj, vänner, systerbarn och Miranda trivdes som fisken i vattnet. Tågresan gick hyfsat bra den med. Gäller att ladda upp med underhållning. Vi satt ganska länge i bistron, där kunde hon rita, röra sig lite fritt, rulla boll, spela spel, snacka med folk osv. Miranda är ju social av sig och pratar gärna om allt och inget med den personen hon råkar ha framför sig:)

Vi hade lite tur i oturen att bli sjuka både innan och efter Skåne. Vad är det för dunderbaciller som florerar på förskolan?! Kraftfullt om inget annat. Miranda snorar och rosslar fortfarande, trots att hon samtidigt är pigg som en nötkärna. Vi är iaf tillbaka i rullorna igen och hösten är här. Ganska skönt om jag får säga mitt. Man kan kura ihop sig i soffan med tända ljus, som om ett lugn sveper över när hösten kommer. Det är väl värre med januari och februari….men innan dess har vi ju ett mysig december:)

Idag när jag vaknade var jag faktiskt ganska trött. Vissa nätter vaknar Miranda och vill komma över till vår säng och sen rullar hon runt som en hoppetoss i nån timmes tid innan hon till slut somnar igen och det är ju så klart vi den tidpunkten som en annan sover som bäst. Och helst vill hon sova raklång på mig. Så efter en kanna kaffe i morse, så började jag känna att jag kunde ta tag i dagen. Morgonen startade med en matleverans. Väldigt skönt. Sen lite frisk luft med Miranda, hon ville gunga och lukta på blommorna och samla höstlöv och stenar. Pinnar, kottar och ekollon är också något som intresserar henne väldigt mycket. Därefter var det dags för lunch, sen en leverans till av en hissgardin till köket som blev väldigt bra och sen har det tvättats och lagats mat. Ja, ni vet, vardagsgöra. Nu sover Miranda sen en timme tillbaka och jag ska njuta av nån timmes egentid till här i soffan med tända ljus. Ny dag imorgon. Då blir det förhoppningsvis knatteskutt. Hon älskade knatteskutt btw!!:-)

Kram

2 svar på “Skåne och tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.