Knatteskutt

Godmorgon!

Tack för alla krya på er-hälsningar. Vi snörvlar fortfarande, men Mirandas feber har i alla fall sjunkit och inga mer kräkningar, peppar peppar! Ska bli skönt när det återgår till det normala igen och man kan komma ut och andas frisk luft.

Jag har anmält Miranda till Knatteskutt:) Hon har älskat bollar sen hon föddes i princip och är faktiskt väldigt skicklig på bollen, så det ville jag uppmuntra. 40 min varje söndag. Och det kräver en aktiv förälder, så jag får väl snöra på mig gympadojjorna och skutta runt lite. Ser jag fram emot. Kvalitetstid med skrutten och hon kommer älska gemenskapen med dem andra barnen. Självklart måste vi vara helt friska tills dess. Miranda har alltid varit framåt och nyfiken och behöver ganska mycket stimulans har jag förstått. Aldrig varit några problem att lämna på förskolan, förutom vissa morgnar när man är extra trött, självklart. Det har snarare varit så att hon ”lärde känna sitt dagis” väldigt snabbt och behöver nya utmaningar hela tiden. Hon älskade att vara på annan förskola under sommar-sammanslagningen. Nya barn, nya leksaker, nya fröknar, ny lekplats..nytt, nytt, nytt:) hon var så ivrig, så hon hade inte ens tid till att säga hej då till mamsen. Hon försvann som en raket;)

Däremot går potträningen segt. Ja, det går ju inte att stressa på. Det får ta sin tid.

Idag är det ännu en vab-dag. Vi ska fortsätta kurera oss. Hoppas ni håller er friska!!

Kram (Miranda på bild för ca 1 år sedan)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.