Klassikern

En vacker tulipan

Den klassiska förskolesnuvan har slagit till här hemma. Föräldrar stod på kö i fredags för att hämta sina små troll. Jag och Miranda snorar och nyser ikapp om vartannat. Jag tänkte att vi kurerar oss över helgen, men då bröt det ut på riktigt. Test visade dock inte covid, så det får man ju vara glad för. Nu är det klassik VAB idag. Vi försöker sysselsätta oss så gott det går, men det är en utmaning att känna sig som en urlakad trasa och samtidigt agera lekledare;) vi gör det bästa utav det! Precis fått i oss lite ägg och smörgås och nu streamar vi barnprogram från youtube. Miranda fastnade tidigt för Babybus eller ”Bebisbajs” som hon ofta kallar det. Ett väldigt intensivt barnprogram från China (tror jag) med intensiva färger, rörelser, röster, ja allt…lite too intense..så gäller att pausa mellan varven!

Vi ska fortsätta kurera/sysselsätta oss! Hoppas ni har en fin måndag!

Kram från oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *